Bakken

Kneed je graag je eigen brooddeeg?
Wil je van jouw taarten overheerlijke pronkstukken maken?
Vind je niets heerlijker dan hartig gebak?
Bakken naargelang de seizoenen is helemaal jouw ding?


Dan vind je in ons culinair bakaanbod beslist wat je zoekt!

 

Laat je inspireren

Veggierecept: pompoentaartjes en veldsla met rode bieten en pistachenotendressing

Veggierecept: pompoentaartjes en veldsla met rode bieten en pistachenotendressing

Nog op zoek naar inspiratie om de Veggieweek dit weekend in stijl af te sluiten? Onze kookleerkracht katleen doet je watertanden met een van haar favorieten. Herfstig, kleurrijk en gezond!

Een exclusieve kijk in de kookles

Een exclusieve kijk in de kookles

Cursiste Lauren Beckers volgt kookles bij Volwassenenonderwijs Kisp. Benieuwd hoe het eraan toegaat in de klas? Neem dan zeker eens een kijkje op de blog van deze enthousiaste keukenprinses. Aan het einde van het semester maakt Lauren de balans op; hieronder alvast een tipje van de sluier! 

Vegetarische tip: bloemkooltajine met dadels en Tunesische pilav

Vegetarische tip: bloemkooltajine met dadels en Tunesische pilav

Kan jij na 38 dagen zonder vlees wel wat inspiratie gebruiken? Voor de gelegenheid deelt leerkracht Sabine De Coninck een van haar vegetarische specialiteiten. Smakelijk!