Zoeken met de wizard

Geef een zoekwoord

Culinair

Eten bereiden voor jezelf, je familie of je vrienden wordt dankzij onze heerlijke kookopleidingen kinderspel!

(In het evaluatiereglement vind je meer informatie over de manier waarop er geëvalueerd wordt. Wie hier interesse in heeft, leest hier de bijlage bij het evaluatiereglement voor bakken en koken en die voor de modules algemene wijnkennis en wijndegustatie.)

 

Laat je inspireren

Recept Oublie koekje

Recept Oublie koekje

De cursisten van de opleiding Gastvrij Koken in Zelzate leven zich volledig uit in de keuken. Een uitgebreid menu van rogvleugels, filet van Duke of Berkshire en een aardappelstoemp met époisses de Bourgogne wordt - uiteraard - afgesloten met een chocoladessert met vanillesaus, bergfruit en een oublie koekje. 

Lesgeefster Sabine debuteert in ‘Garage Culinair’

Lesgeefster Sabine debuteert in ‘Garage Culinair’

Sabine Deconinck is leerkracht koken in Gent. Sinds jaar en dag is ze gepassioneerd door ambachtelijk voedsel. Culinair journalist Marc Declerq en topfotograaf Tony Le Duc deden voor hun jongste boek een beroep op Sabine. ‘Garage Culinair’ gaat over zestien ambachtslui die belangeloos culinaire topproducten maken.

Risotto van seizoensgroenten

Risotto van seizoensgroenten

Lekker vegetarisch koken? Probeer dan zeker eens deze risotto van seizoensgroenten,
een aanrader van lesgeefster Sabine De Coninck. 

Smakelijk!