Duits

Wilkommen!
Wil je een basis Duits oppikken of je niveau opkrikken?

Dan zijn onze dag- of avondcursussen Duits beslist iets voor jou!

 

Apfelstrudel mit Sahne, Kaffee mit Sachertorte, oder lieber nur einen Schnaps? Kein Problem!

Om het Duits te proeven hoef je niet zo ver te gaan: in een mum van tijd zit je op een terrasje in Köln, Aachen of Trier. Vele Duitse of Oostenrijkse steden zijn een schatkamer aan culturele en toeristische hoogstandjes. Daarnaast is Duitsland ook een belangrijke handelspartner: van alle Europese landen doen wij als Vlamingen het meest zaken met onze Duitse buren. En wie de taal van zijn klanten spreekt, heeft een stapje voor! 

Verschillende niveaus

Afhankelijk van je niveau, kies je voor een basis-, opfrissings- of uitdiepingscursus.

  • Schrijf je online in, kies dan het niveau dat je denkt te beheersen. Bij aanvang van de lessen, leg je een officiële niveautest af. Het resultaat van deze test wijst je uiteindelijke niveau uit, waarna je kan aansluiten bij de cursus van jouw level.
  • Schrijf je in op een infosessie, dan leg je ter plaatse onmiddellijk een niveautest af. Zo weet je meteen in welk niveau je kan starten en welk moment je zal les volgen.

Uniek bij ons: handboek inbegrepen

De kostprijs van het handboek is in de prijs inbegrepen. Zo zijn er geen onverwachte extra kosten meer na je inschrijving! Via ons leerplatform kan je bovendien gratis extra oefeningen maken. 

Vaak gestelde vragen (FAQ)

Artikels die je kunnen interesseren