Zoeken met de wizard

Geef een zoekwoord

Mode & creatie

Jijzelf of je kleintje in een short van eigen makelij, je oor versierd met zelfontworpen en geregen oorbellen, je interieur in kleurrijk textiel dat uit je eigen naaimachine rolde ... Binnen ons aanbod mode & creatie vind je beslist wat je zoekt!
 

Het trajectschema geeft je een idee van de volgorde waarin je de verschillende creatieve en modecursussen kan volgen. Neem zeker een kijkje!

 

(Raadpleeg hier de bijlage bij het evaluatiereglement. Je vindt er meer informatie over de manier waarop er geëvalueerd wordt.)

Laat je inspireren

Blije winnaars naaiwedstrijd

Blije winnaars naaiwedstrijd

Ja ja, naaien is hot! Onze infostand op het Stoffenspektakel in Gent lokte massa’s nieuwsgierige bezoekers én leverde ook twee blije winnaars op.
 

Kisp splitst opleiding basis naaien

Kisp splitst opleiding basis naaien

Wat is er leuker dan zelf aan de slag te gaan met naald en draad? In de opleiding basis naaien leren mensen zonder voorkennis werken met een naaimachine. Op vraag van de cursisten splitst Volwassenenonderwijs Kisp de basisopleiding op in twee delen, technieken en werkstukken.

Ontwerp een unieke winterjas

Ontwerp een unieke winterjas

Koning winter is in het land en dat zullen we geweten hebben. De dagen worden alsmaar kouder waardoor we steeds meer nood hebben aan lekker warme kledij.