Zoeken met de wizard

Geef een zoekwoord

Frans

Bonjour!
Wil je een basis Frans oppikken of je niveau opkrikken?

Dan zijn onze dag- of avondcursussen Frans beslist iets voor jou!

 

La douce France

In onze Franse lessen draait het niet enkel om theoretische kennis, maar ook om het praktische gebruik van de taal. Dankzij de eigentijdse en communicatieve aanpak gaat je Frans met rasse schreden vooruit. Een gerecht bestellen, telefonisch informatie vragen, een hotel boeken, boodschappen doen … Na een jaartje heb je dit alles helemaal onder de knie.

Frans is een troef voor je carrière, waarmee je je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot. Bovendien schuilt achter de Franse taal een rijke cultuur waar je maar niet genoeg van krijgt: van bekende Franse dagbladen en kranten over Franse chansons en de heerlijke Franse eetcultuur. Na enkele jaren opleiding kan je vlot je mening uiten in het Frans, moeilijke teksten lezen en zelfs radio- en televisieprogramma’s begrijpen.

Verschillende niveaus

Afhankelijk van je niveau, kies je voor een basis-, opfrissings- of uitdiepingscursus.

  • Schrijf je online in, kies dan het niveau dat je denkt te beheersen. Bij aanvang van de lessen, leg je een officiële niveautest af. Het resultaat van deze test wijst je uiteindelijke niveau uit, waarna je kan aansluiten bij de cursus van jouw level.
  • Schrijf je in op een infosessies, dan leg je ter plaatse onmiddellijk een niveautest af. Zo weet je meteen in welk niveau je kan starten en welk moment je zal les volgen.

Uniek bij ons: handboek inbegrepen

De kostprijs van het handboek is in de prijs inbegrepen. Zo zijn er geen onverwachte extra kosten meer na je inschrijving! Via ons leerplatform kan je bovendien gratis extra oefeningen maken. 

Laat je inspireren

Boekentips voor onze cursisten Frans

Boekentips voor onze cursisten Frans

Genieten van een goed boek en tegelijkertijd je Frans opfrissen, klinkt dat niet als een strak plan? 

Je vakantie is het ideale moment om er werk van te maken. Onze lesgevers Frans geven je graag een duwtje in de rug met deze boekenlijst.

Gastvrij café in Geraardsbergen

Gastvrij café in Geraardsbergen

Onze cursisten Nederlands vertellen wie ze zijn. Kom luisteren en ontmoet de nieuwe inwoners van Geraardsbergen!
 

Sfeerverslag van een multiculturele proclamatie

Sfeerverslag van een multiculturele proclamatie

In januari organiseerde Kisp Geraardsbergen een proclamatiefeest voor de cursisten NT2. Dat werd een bont feestje voor een bonte bende. Cursisten Galina, Marcin, Anu, Ani, Ailyn, Vincius en David schreven er een verslagje over.