Niets heerlijkers dan de geur van ovenvers gebak! We beginnen met het afwegen van de verschillende ingrediënten, daarna leren we verschillende soorten degen bereiden, die we meteen afwerken tot een eenvoudig koekje, klein gebak of een taart.
Thema’s
Bereidingen
Zoet
Hartig
Brooddegen en gerezen bladerdeeg
Deze cursus is geschikt voor wie:
De vrijstellingsproef leg je af tijdens de eerste les. Slaag je niet voor deze proef? Dan krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald of kan je - indien er nog plaatsen beschikbaar zijn - inschrijven voor de voorgaande cursus.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Heb ik recht op een korting of een premie?
Deze cursus wordt op dit moment niet ingericht. De cursussen die starten in februari 2026, zullen half december 2025 online staan. Vind je een bepaalde cursus niet, dan kan je hierover steeds een vraag stellen via de knop op de website "stel je vraag".