Engels

Welcome!
Wil je een basis Engels oppikken of je niveau opkrikken?

Dan zijn onze dag- of avondcursussen Engels beslist iets voor jou!

 

Verdiep je in de taal van Shakespeare!

De meeste films, tv-series, muziek, slogans en commerciële kreten zijn in de taal van Shakespeare. De terminologie van de digitale wereld en het internet bulkt van het Engels. Denk maar aan je account op Facebook, of de alomtegenwoordige hashtags en tweets. Zelfs onze kleuters leren op de speelplaats al heel straffe Engelse termen … Anyway, er zijn geen redenen om dé wereldtaal bij uitstek niet te leren.

Verschillende niveaus

Afhankelijk van je niveau, kies je voor een basis-, opfrissings- of uitdiepingscursus.

  • Schrijf je online in, kies dan het niveau dat je denkt te beheersen. Bij aanvang van de lessen, leg je een officiële niveautest af. Het resultaat van deze test wijst je uiteindelijke niveau uit, waarna je kan aansluiten bij de cursus van jouw level.
  • Schrijf je in op een infosessie, dan leg je ter plaatse onmiddellijk een niveautest af. Zo weet je meteen in welk niveau je kan starten en welk moment je zal les volgen.

Uniek bij ons: handboek inbegrepen

De kostprijs van het handboek is in de prijs inbegrepen. Zo zijn er geen onverwachte extra kosten meer na je inschrijving! Via ons leerplatform kan je bovendien gratis extra oefeningen maken. 

Laat je inspireren