Succesvol ondernemen

In onze opleiding ondernemerschap krijg je alles mee wat je nodig hebt om van jouw zaak een succes te maken. Boekhouding, fiscaal statuut, wettelijk kader, digitale marketing & marketing… Tijdens deze uitgebreide basisopleiding komen alle aspecten van je ondernemingsplan aan bod.
Je kan de opleiding ondernemerschap volgen in contactonderwijs, gecombineerd onderwijs of afstandsonderwijs.
 

Zoom je liever in op 1 specifiek aspect van het ondernemerschap? Kies dan een van onze korte specialisatiecursussen: e-commerce, leer je boekhouding beter begrijpen & meer inzicht in je belasting- en btw-aangifte.


(Raadpleeg hier de bijlage bij het evaluatiereglement. Je vindt er meer informatie over de manier waarop er geëvalueerd wordt.)

Laat je inspireren

Nick bedacht een unieke broodjeszaak

Nick bedacht een unieke broodjeszaak

Een broodjeszaak zonder broodjes? Nick Hollevoet bewees dat het kan. Hij volgde van 2015 tot 2016 de opleiding bedrijfsbeheer en slaagde met glans. Hij behaalde de certificaten ‘zelfstandig ondernemen’ en ‘ondernemingsplan’.

Cursist Christophe opent Gentse soepbar

Cursist Christophe opent Gentse soepbar

Ex-cursist Christophe Taveirne is doof, maar dat hield hem niet tegen om een eigen zaak te starten. Hiervoor volgde hij de opleiding bedrijfsbeheer bij Volwassenenonderwijs Kisp. Met zijn soepbar Sordo - Spaans voor doof - pakt hij nu uit met een gloednieuw concept. Je kan er namelijk enkel bestellen in gebarentaal. 

Succesvol ondernemen

Succesvol ondernemen

De opleiding bedrijfsbeheer pakte uit met een lezing over succesvol ondernemen. Op het programma stonden Francies Caby van BNP Paribas Fortis en Johan Bekaert van Bekaert Accountants. Kon jij er niet bij zijn? Geen probleem! Wij zetten de belangrijkste puntjes nog eens op een rijtje.