Dol op de ‘Oosterse keuken’, bomvol geuren en smaken? Dan is deze workshop iets voor jou. Ontdek en leer traditionele hapjes en gerechten uit de Oosterse keuken zelf bereiden.
In deze workshop komt zowel de Aziatische keuken (Thaïs, Vietnamees, Koreaans, Chinees …) als Indiaanse keuken (India, Pakistan … ) aan bod. We maken typische hapjes, soepen, curry’s en roerbakgerechten boordevol geur en smaak. Natuurlijk wordt een lekkere dessertje niet vergeten. We werken met droge en verse kruiden, veel groenten, rijst, noedels, vlees, vis en er is ook aandacht voor vegetarische/vegan varianten.
De deelnemer dient schort, 3 keukenhanddoeken, snijplank, mes, dunschiller en bewaardoosjes mee te brengen naar de les.
Deze cursus heeft geen instapvoorwaarden
Deze cursus wordt op dit moment niet ingericht. De cursussen die starten in februari 2026, zullen half december 2025 online staan. Vind je een bepaalde cursus niet, dan kan je hierover steeds een vraag stellen via de knop op de website "stel je vraag".