Talen

Avond- of dagonderwijs

Ontdek ons brede gamma aan boeiende en praktijkgerichte taalcursussen en volg overdag of ’s avonds les.

Niveautest

Afhankelijk van je niveau, kies je voor een basis-, opfrissings- of uitdiepingscursus. De officiële niveautest leg je af op de campus waar je les wilt volgen. Ben je nu al nieuwsgierig? Deze test geeft je in tien tot twintig minuten tijd al een idee van je kennis. Let wel: deze test is niet bindend voor het officieel bepalen van jouw taalniveau.

Online inschrijven

Als je je online wilt inschrijven voor een cursus, schrijf je dan in voor het niveau dat je denkt te beheersen. Bij aanvang van de lessen, leg je een officiële niveautest af. Het resultaat van deze test wijst je uiteindelijke niveau uit, waarna je kan aansluiten bij de cursus die het best bij jou past.

Campus

Als je ter plaats inschrijft op de campus, leg je meteen ter plaatse een offficiële test af die je niveau bepaalt. Zo weet je meteen in welke cursus je kan starten en op welk moment je les zal kunnen volgen.

Geen onverwachte kosten

De kostprijs die je bij de cursus van jouw keuze ziet verschijnen, is de optelsom van het wettelijke inschrijvingsgeld én al het nodige cursusmateriaal. Bij aanvang van de lessen duiken er dus geen onverwachte kosten meer op. Laat je portefeuille dus gerust thuis en geniet via ons leerplatform bovendien van gratis extra oefeningen. 


(Raadpleeg hier de bijlage bij het evaluatiereglement voor Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans en Engels. Het evaluatiereglement voor NT2 vind je hier. . Je vindt er meer informatie over de manier waarop er geëvalueerd wordt.)

Laat je inspireren

Nuttige sites voor wie zijn talenkennis wil opfrissen

Nuttige sites voor wie zijn talenkennis wil opfrissen

Wil je je talenkennis verbeteren? Onze lesgevers Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans verklappen welke sites ze aanbevelen aan cursisten die thuis verder willen oefenen.

Gastvrij café in Geraardsbergen

Gastvrij café in Geraardsbergen

Onze cursisten Nederlands vertellen wie ze zijn. Kom luisteren en ontmoet de nieuwe inwoners van Geraardsbergen!
 

Sfeerverslag van een multiculturele proclamatie

Sfeerverslag van een multiculturele proclamatie

In januari organiseerde Kisp Geraardsbergen een proclamatiefeest voor de cursisten NT2. Dat werd een bont feestje voor een bonte bende. Cursisten Galina, Marcin, Anu, Ani, Ailyn, Vincius en David schreven er een verslagje over.