Hoe schrijf ik in?

Is er nog plaats?

Per opleiding kan je op de website zien of er nog plaats is. Als de opleiding van je keuze volzet is of op het moment dat je de opleiding bekijkt, niet plaatsvindt, kan je jouw naam op de wachtlijst plaatsen of je gegevens achterlaten. We houden deze info bij en verwittigen je zodra je opnieuw kan inschrijven. Wie zijn naam op de wachtlijst zette, krijgt een bericht van ons als er een plaats vrijkomt in de module van je keuze of als we een extra groep kunnen laten starten. 

Waar kan ik inschrijven?

Voor de meeste cursussen kan je online inschrijven via onze website. Je kan tijdens de openingsuren en met je identiteitskaart ook inschrijven op een van onze campussen. Via telefoon en mail is het niet mogelijk je in te schrijven voor een cursus. Een inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld.

Voor wie al eerder les volgde bij Volwassenenonderwijs Kisp

Als je al les hebt gevolgd bij Volwassenenonderwijs Kisp, dan beschik je al over een Kisp-ID en een wachtwoord.
Ben je die vergeten? Dan kan je deze hieronder opvragen:

Je ontvangt je Kisp-ID en wachtwoord via mail. Om je online te kunnen inschrijven, meld je jezelf aan op deze pagina. Vervolgens klik je op 'inschrijven' naast de module van je keuze. Betalen doe je met Visa, Mastercard of je bankkaart (als er een bancontact/mister cash-logo op staat). 

Voor wie nog geen les volgde bij Volwassenenonderwijs Kisp 

Om online te kunnen inschrijven, moet je jezelf registreren. Je ontvangt je Kisp-ID en wachtwoord dan via mail. Om je online te kunnen inschrijven, meld je jezelf aan op deze pagina. Vervolgens klik je op 'inschrijven' naast de module van je keuze. Betalen doe je met Visa, Mastercard of je bankkaart (als er een bancontact/mister cash-logo op staat).

Hoe kan ik betalen?

Als je online inschrijft, kan je betalen met Visa, Mastercard of je bankkaart (als er een bancontact/mister cash-logo op staat). Je betaalt het volledige bedrag. Als je daarna opleidingscheques of een geldig attest indient op het secretariaat, betalen we je het juiste bedrag terug. Op onze campussen kan je betalen met cash, bancontact, Maestro-kaart of opleidingscheques.

Heb ik recht op korting?

Je betaalt minder als je aan bepaalde voorwaarden voldoet en het juiste document binnen de 30 dagen na inschrijving voorlegt. Hier vind je meer uitleg over opleidingscheques en kortingen.

Wat moet ik doen als ik recht heb op betaald educatief verlof? 

Klik hier voor meer informatie.

Bekijk het online filmpje: hoe online inschrijven.