Zoeken met de wizard

Geef een zoekwoord

Netwerkbeheer

In de opleiding Netwerkbeheer leer je autonoom netwerken opbouwen, configureren, optimaliseren en onderhouden. Je verwerft inzicht in de moderne datacommunicatie en het beheer van netwerken. Vanuit een stevige theoretische basis leer je probleemoplossend denken. De nadruk ligt op de overdraagbaarheid van technieken, waardoor je ook minder vertrouwde problemen zelfstandig kan oplossen.

 

Laat je inspireren

Cursiste maakt carrière dankzij graduaatsopleiding

Cursiste maakt carrière dankzij graduaatsopleiding

Deborah Faut volgt de graduaatsopleiding Boekhouden bij Volwassenenonderwijs Kisp. “Ik wilde graag aan de slag als bediende, maar door gebrek aan ervaring kwam ik niet in aanmerking.” 

Ben jij ook geïnteresseerd in een graduaatsopleiding? Schrijf hier in voor een van de infosessies

 

Vacature lesgever ICT besturingssystemen en netwerken (M/V)

Vacature lesgever ICT besturingssystemen en netwerken (M/V)

We zijn op zoek naar een lesgever ICT Besturingssystemen en Netwerken voor een tijdsregeling van 9/20, eerste semester in Aalst en tweede semester voor onze campussen in Aalst en Mariakerke.

Cursisten HBO5 vallen in de prijzen

Cursisten HBO5 vallen in de prijzen

Deze week zet Volwassenenonderwijs Kisp Vazov 3 cursisten HBO5 Boekhouden in de bloemetjes. Bianca Bourgois en Tiffany Decatelle krijgen elk een prijs voor hun eindwerk. An Vanderstraeten maakt dankzij de opleiding een spectaculaire carrièreswitch.