Basis

In elf basismodules leer je de beginselen van programmeren als netwerken. Enerzijds leg je de basis om een gefundeerde oplossing voor een IT-probleem te kunnen formuleren, anderzijds vul je de vervolgmodules aan met specifieke technieken op het vlak van presentatie, documentatie, analyse, communicatie en organisatie, databanken, multimedia …

De spreiding van de modules gebeurt over drie semesters. Op die manier heb je voldoende tijd om inzicht te krijgen in het vervolgaanbod en om van hieruit je verdere keuze te maken.

 

 

Laat je inspireren

Cursiste maakt carrière dankzij graduaatsopleiding

Cursiste maakt carrière dankzij graduaatsopleiding

Deborah Faut volgt de graduaatsopleiding Boekhouden bij Volwassenenonderwijs Kisp. “Ik wilde graag aan de slag als bediende, maar door gebrek aan ervaring kwam ik niet in aanmerking.” 

Ben jij ook geïnteresseerd in een graduaatsopleiding? Schrijf hier in voor een van de infosessies

 

Het traject fotografie uitgestippeld

Het traject fotografie uitgestippeld

Interesse in een opleiding fotografie? Cursisten die het traject volledig volgen, leveren pareltjes van eindwerken. Ontdek hoe je zelf zo'n portfolio kan samenstellen.

Cursisten HBO5 vallen in de prijzen

Cursisten HBO5 vallen in de prijzen

Deze week zet Volwassenenonderwijs Kisp Vazov 3 cursisten HBO5 Boekhouden in de bloemetjes. Bianca Bourgois en Tiffany Decatelle krijgen elk een prijs voor hun eindwerk. An Vanderstraeten maakt dankzij de opleiding een spectaculaire carrièreswitch.