Basis

In elf basismodules leer je de beginselen van programmeren als netwerken. Enerzijds leg je de basis om een gefundeerde oplossing voor een IT-probleem te kunnen formuleren, anderzijds vul je de vervolgmodules aan met specifieke technieken op het vlak van presentatie, documentatie, analyse, communicatie en organisatie, databanken, multimedia …

De spreiding van de modules gebeurt over drie semesters. Op die manier heb je voldoende tijd om inzicht te krijgen in het vervolgaanbod en om van hieruit je verdere keuze te maken.

 

 

Laat je inspireren

Cursiste maakt carrière dankzij graduaatsopleiding

Cursiste maakt carrière dankzij graduaatsopleiding

Deborah Faut volgt de graduaatsopleiding Boekhouden bij Volwassenenonderwijs Kisp. “Ik wilde graag aan de slag als bediende, maar door gebrek aan ervaring kwam ik niet in aanmerking.” 

Ben jij ook geïnteresseerd in een graduaatsopleiding? Schrijf hier in voor een van de infosessies

 

Vacature lesgever ICT besturingssystemen en netwerken (M/V)

Vacature lesgever ICT besturingssystemen en netwerken (M/V)

We zijn op zoek naar een lesgever ICT Besturingssystemen en Netwerken voor een tijdsregeling van 9/20, eerste semester in Aalst en tweede semester voor onze campussen in Aalst en Mariakerke.

Het traject fotografie uitgestippeld

Het traject fotografie uitgestippeld

Interesse in een opleiding fotografie? Cursisten die het traject volledig volgen, leveren pareltjes van eindwerken. Ontdek hoe je zelf zo'n portfolio kan samenstellen.