Zoeken met de wizard

Geef een zoekwoord

Boekhoudkundig bediende

Je hebt een ruime interesse in de commerciële, financiële en fiscale aspecten van het bedrijfsleven?
Je schrikt er niet voor terug om op zoek te gaan naar de geschikte oplossing voor een bedrijfseconomisch probleem?

Dan is deze opleiding beslist iets voor jou
 

Certificaat en/of diploma

Als je de opleiding succesvol afwerkt, behaal je het certificaat Boekhoudkundig bediende.

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs? Dan leidt het certificaat van deze opleiding in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming tot het diploma secundair onderwijs Boekhoudkundig bediende.
 

Het lessenpakket

De opleiding bestaat uit 16 interessante en praktijkgerichte modules. In de economische modules leer je alles over boekhouden, BTW, fiscaliteit en recht. In de modules zakelijke communicatie leer je op een correcte manier communiceren in het Nederlands, Frans en Engels. Je werkt aan je computervaardigheden tijdens de lessen Word en Excel en combineert al jouw kennis in de module Kantoorsoftwareintegratie. Tenslotte begeef je je op de werkvloer en zet je de theorie om in de praktijk tijdens de stage.
 

Praktische info

 • De lessen vinden plaats in Mariakerke.
 • Je volgt les overdag.
 • De opleiding loopt van september tot juni, verspreid over één jaar.
 • Je volgt de opleiding in gecombineerd onderwijs (contactmomenten in combinatie met afstandsonderwijs)
   

Kostprijs

 • Het wettelijk inschrijvingsgeld voor deze opleiding kan per semester maximum €300 bedragen.
 • De kostprijs van het lesmateriaal is afhankelijk van de module die je volgt.
 • Behaal je op het einde van het traject je eerste diploma secundair onderwijs, dan kan je het wettelijk inschrijvingsgeld van de diplomagerichte opleiding volledig terugkrijgen.
   

Infosessies

Tijdens een infosessie kom je alles te weten over deze opleiding, eventueel in combinatie met Aanvullende Algemene Vorming. Ontdek hier de data voor de eerstvolgende infosessie(s).

 

Intake en trajectbepaling

Aansluitend op een infosessie kan je een afspraak maken voor een intakegesprek. Samen met de trajectbegeleider stippel je je persoonlijke traject uit. Ook mogelijke vrijstellingen kunnen hier besproken worden. Aansluitend op deze intake kan je onmiddellijk inschrijven voor de opleiding!
 

Meer info?

Wil je nog meer informatie over deze opleiding? Neem dan zeker contact op met onze trajectbegeleiders. Dit kan door een mailtje te sturen naar traject.handel@kisp.be. Je bent uiteraard ook altijd welkom op onze campus in Mariakerke!.

(Raadpleeg hier de bijlage bij het evaluatiereglement. Je vindt er meer informatie over de manier waarop er geëvalueerd wordt.)

 

Laat je inspireren

Cursiste maakt carrière dankzij graduaatsopleiding

Cursiste maakt carrière dankzij graduaatsopleiding

Deborah Faut volgt de graduaatsopleiding Boekhouden bij Volwassenenonderwijs Kisp. “Ik wilde graag aan de slag als bediende, maar door gebrek aan ervaring kwam ik niet in aanmerking.” 

Ben jij ook geïnteresseerd in een graduaatsopleiding? Schrijf hier in voor een van de infosessies

 

Vacature lesgever Nederlands - Engels (Aanvullende Algemene Vorming) (M/V)

Vacature lesgever Nederlands - Engels (Aanvullende Algemene Vorming) (M/V)

We zijn op zoek naar een lesgever Aanvullende Algemene Vorming: Nederlands M1 – Engels M4 voor onze campussen VTI Aalst en Park De Blieck Aalst.

Nick bedacht een unieke broodjeszaak

Nick bedacht een unieke broodjeszaak

Een broodjeszaak zonder broodjes? Nick Hollevoet bewees dat het kan. Hij volgde van 2015 tot 2016 de opleiding bedrijfsbeheer en slaagde met glans. Hij behaalde de certificaten ‘zelfstandig ondernemen’ en ‘ondernemingsplan’.