Boekhoudkundig bediende

Je hebt een ruime interesse in de commerciële, financiële en fiscale aspecten van het bedrijfsleven?
Je schrikt er niet voor terug om op zoek te gaan naar de geschikte oplossing voor een bedrijfseconomisch probleem?

Dan is deze opleiding beslist iets voor jou!

Certificaat en/of diploma

Als je de opleiding succesvol afwerkt, behaal je het certificaat Boekhoudkundig bediende.

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs? Dan leidt het certificaat van deze opleiding in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming tot het diploma secundair onderwijs Boekhoudkundig bediende.

Het lessenpakket

De opleiding bestaat uit 16 interessante en praktijkgerichte modules die je alles leren over de functie van boekhoudkundig bediende. Op het einde van je leertraject zet je op de werkvloer de theorie om in de praktijk tijdens je stage. Bekijk hier het gedetailleerde lessenpakket per module.

Inschrijven

Infosessies

Tijdens een infosessie kom je alles te weten over deze opleiding, eventueel in combinatie met Aanvullende Algemene Vorming. In de periodes december-januari en mei-augustus vinden er infosessies plaats. In deze periodes ontdek je hier de data voor de eerstvolgende infosessie(s).

Intakegesprek en trajectbegeleiding

Aansluitend op een infosessie kan je een afspraak maken voor een intakegesprek. Samen met de trajectbegeleider stippel je je persoonlijke traject uit. Ook mogelijke vrijstellingen kunnen hier besproken worden. Aansluitend op deze intake kan je onmiddellijk inschrijven voor de opleiding!

Praktische info

  • De lessen vinden plaats in Mariakerke.
  • Je volgt les overdag.
  • De opleiding loopt van september tot juni, verspreid over één jaar.
  • Je volgt de opleiding in gecombineerd onderwijs (contactmomenten in combinatie met afstandsonderwijs)
  • Het wettelijk inschrijvingsgeld voor deze opleiding kan per semester maximum €300 bedragen.
  • Behaal je op het einde van het traject je eerste diploma secundair onderwijs, dan kan je het wettelijk inschrijvingsgeld van de diplomagerichte opleiding volledig terug krijgen.

Wil je nog meer informatie over deze opleiding? Neem dan zeker contact op met onze trajectbegeleider Eef Vervalle. Je kan haar bereiken op het nummer 0488 78 50 16 of via traject.handel@kisp.be. Je bent uiteraard ook altijd welkom op onze campus in Mariakerke voor meer informatie.

(Raadpleeg hier de bijlage bij het evaluatiereglement. Je vindt er meer informatie over de manier waarop er geëvalueerd wordt.)

Laat je inspireren