Initiatie fantasiejuwelen


De huidige modetrends zijn duidelijk. Bij een mooie outfit hoort een passend juweel. In deze korte module leer je fantasiejuwelen ontwerpen en maken. Je maakt kennis met de nieuwste trends, maar laat vooral je eigen creativiteit de vrije loop. Verschillende eenvoudige realisatietechnieken komen aan bod.

Info

We leren eenvoudige juwelen vervaardigen volgens eigentijdse technieken. We werken met natuurlijke en niet-natuurlijke materialen (onder andere klei en fimo). We hebben ook aandacht voor de kleurenleer.

In deze module kunnen onder meer technieken zoals rijgen, knopen en haken aan bod komen.

Het betreft een korte cursus van 8 weken.

Geen

€ 70

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 60
  • Cursusmateriaal: € 10 (Inclusief handboek of cursus, didactisch materiaal,...)

Benodigdheden

Aantal lestijden: 40 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

  Opgelet!

Deze opleiding start niet opnieuw in september 2018. Het opleidingsaanbod voor januari 2019 kan je raadplegen vanaf december 2018.

Bekijk ook deze cursussen:

Realisatie fantasiejuwelen

Na deze module kan je met een handgemaakt juweel subtiel of opvallend elke outfit op een elegante manier afwerken. Je krijgt nog meer basistechnieken onder de knie en er komen nieuwe verfijnde ...

Initiatie handtassen, handschoenen en ceinturen

Handtassen, handschoenen en ceinturen zijn onmisbaar voor de modebewuste vrouw. In deze cursus leer je eenvoudige handtassen, handschoenen en ceinturen maken volgens de modetrends.

Kleuradvies

De kleuren die je draagt, zijn erg bepalend voor je uitstraling. Het dragen van kleuren die harmoniëren met de tinten van je huid, je haarkleur en je ogen kunnen een ware metamorfose ...

Laat je inspireren

Blije winnaars naaiwedstrijd

Blije winnaars naaiwedstrijd

Ja ja, naaien is hot! Onze infostand op het Stoffenspektakel in Gent lokte massa’s nieuwsgierige bezoekers én leverde ook twee blije winnaars op.
 

Kisp splitst opleiding basis naaien

Kisp splitst opleiding basis naaien

Wat is er leuker dan zelf aan de slag te gaan met naald en draad? In de opleiding basis naaien leren mensen zonder voorkennis werken met een naaimachine. Op vraag van de cursisten splitst Volwassenenonderwijs Kisp de basisopleiding op in twee delen, technieken en werkstukken.

Ontwerp een unieke winterjas

Ontwerp een unieke winterjas

Koning winter is in het land en dat zullen we geweten hebben. De dagen worden alsmaar kouder waardoor we steeds meer nood hebben aan lekker warme kledij.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
Pinterest
Flipboard
Instapaper