Gastvrij koken herfst/winter

Verras je familie en vrienden graag met lekker eten? Dan zal deze cursus je zeker bekoren! Je leert seizoensgebonden, creatieve en feestelijke menu’s bereiden, met extra aandacht voor fijne sauzen en bordschikking.

Lesuren en Locaties Ik wil meer info

Info

Lesinhoud

Thema's

  • Feestelijke gerechten rond het herfst- en winterseizoen of lente- en zomerseizoen.
  • Gastronomische menu's met verfijnde sauzen.
  • Focus op schelp- en schaaldieren.
  • Bijzondere aandacht voor bordschikking.

Instapvoorwaarden

Deze module is geschikt voor wie:

  • slaagde voor de cursus start to cook, koken op kot of koken voor mensen met een beperking of;
  • in een vrijstellingsproef kan aantonen dat hij/zij de basiskennis en -vaardigheden die deel uitmaken van één van bovenstaande cursussen, kent en beheerst.

De vrijstellingsproef leg je af tijdens de eerste les. Slaag je niet voor deze proef? Dan krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald of kan je - indien er nog plaatsen beschikbaar zijn - inschrijven voor de voorgaande cursus.

Prijs

€ 125

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Cursusmateriaal: € 5 (Inclusief handboek of cursus, didactisch materiaal,...)

Opgelet: excl. ingrediënten, raadpleeg hier de prijzen.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Schrijf je in
Gastvrij koken herfst/winter Sint-Lievenspoortstraat 142
Gent
donderdag 18:30‑22:00 06 september - 17 januari € 125,00
excl. kosten
Schrijf je in
Gastvrij koken herfst/winter Holstraat 62
Gent
donderdag 09:00‑12:30 06 september - 17 januari € 125,00
excl. kosten
Schrijf je in
Gastvrij koken herfst/winter Holstraat 62
Gent
donderdag 09:00‑12:30 06 september - 17 januari € 125,00
excl. kosten

Bekijk ook deze cursussen:

Verras je familie en vrienden graag met lekker eten? Dan zal deze cursus je zeker bekoren! Je leert seizoensgebonden, creatieve en feestelijke menu’s bereiden, met extra aandacht voor fijne ...

Eet je graag gezond en evenwichtig om helemaal fit te blijven - of worden? In deze cursus verkrijg je inzicht in de energetische waarden van gerechten. Je leert ook de essentiële ...

Lekker, gezond, gevarieerd, seizoensgebonden én vegetarisch koken? En dat allemaal in één cursus? Jazeker, welkom!

Laat je inspireren

Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
Pinterest
Flipboard
Instapaper