Gastvrij koken herfst/winter


Verras je familie en vrienden graag met lekker eten? Dan zal deze cursus je zeker bekoren! Je leert seizoensgebonden, creatieve en feestelijke menu’s bereiden, met extra aandacht voor fijne sauzen en bordschikking.

Info

Thema's

  • Feestelijke gerechten rond het herfst- en winterseizoen of lente- en zomerseizoen.
  • Gastronomische menu's met verfijnde sauzen.
  • Focus op schelp- en schaaldieren.
  • Bijzondere aandacht voor bordschikking.

Deze module is geschikt voor wie:

  • slaagde voor de cursus start to cook, koken op kot of koken voor mensen met een beperking of;
  • in een vrijstellingsproef kan aantonen dat hij/zij de basiskennis en -vaardigheden die deel uitmaken van één van bovenstaande cursussen, kent en beheerst.

De vrijstellingsproef leg je af tijdens de eerste les. Slaag je niet voor deze proef? Dan krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald of kan je - indien er nog plaatsen beschikbaar zijn - inschrijven voor de voorgaande cursus.

€ 125

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Cursusmateriaal: € 5 (Inclusief handboek of cursus, didactisch materiaal,...)

Raadpleeg de prijzen (Opgelet: excl. ingrediënten)

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

  Opgelet!

Deze opleiding start niet opnieuw in september 2018. Het opleidingsaanbod voor januari 2019 kan je raadplegen vanaf december 2018.

Bekijk ook deze cursussen:

Gastvrij koken lente/zomer

Verras je familie en vrienden graag met lekker eten? Dan zal deze cursus je zeker bekoren! Je leert seizoensgebonden, creatieve en feestelijke menu’s bereiden, met extra aandacht voor fijne ...

Slank en vitaal herfst/winter

Eet je graag gezond en evenwichtig om helemaal fit te blijven - of worden? In deze cursus verkrijg je inzicht in de energetische waarden van gerechten. Je leert ook de essentiële ...

Vegetarische menu's herfst-winter

Lekker, gezond, gevarieerd, seizoensgebonden én vegetarisch koken? En dat allemaal in één cursus? Jazeker, welkom!

Laat je inspireren

Herontdek boerenkool

Herontdek boerenkool

Boerenkool is helemaal terug van weggeweest. Wist je dat je met deze verrassend veelzijdige groente ook heerlijke pastagerechten kan maken?

Butternutsoep met curry en kokos

Butternutsoep met curry en kokos

Een heerlijke pompoensoep met een exotische toets. 

Lesgeefster Sabine debuteert in ‘Garage Culinair’

Lesgeefster Sabine debuteert in ‘Garage Culinair’

Sabine Deconinck is leerkracht koken in Gent. Sinds jaar en dag is ze gepassioneerd door ambachtelijk voedsel. Culinair journalist Marc Declerq en topfotograaf Tony Le Duc deden voor hun jongste boek een beroep op Sabine. ‘Garage Culinair’ gaat over zestien ambachtslui die belangeloos culinaire topproducten maken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
Pinterest
Flipboard
Instapaper