Zoeken met de wizard

Geef een zoekwoord

Portugees

Bem-vindo!
Wil je een basis Portugees oppikken of je niveau opkrikken?

Dan zijn onze dag- of avondcursussen Portugees beslist iets voor jou!

 

Fado, pastéis ...

Heb je een passie voor Portugal maar lijkt Portugees je te moeilijk om te leren?
Geen nood, deze taalcursussen beginnen bij het begin en helpen je met talrijke oefeningen snel op weg.

Kom langs voor een blik op onze praktijkgerichte lessen en ontdek de wondere wereld van de poëtische klanken van de fado, de zoete smaken van de typische pastéis, de heerlijke visgerechten, de ellenlange stranden met hun visserscultuur, de ongerepte natuur en de vele sites die als Unescowerelderfgoed erkend zijn.

Portugees wordt door 230 miljoen mensen gesproken in 14 verschillende landen. Wie een aardig mondje Portugees spreekt, kan dus heel wat fascinerende plaatsen op aarde ontdekken! Onze cursussen staan garant voor praktisch en boeiend taalonderwijs. Onze lessen zitten vol aangename activiteiten, zoals een filmavond, een kookworkshop, een concert, een dansinitiatie en waarom niet een begeleide reis, volledig op maat van de cursist!

Verschillende niveaus

Afhankelijk van je niveau, kies je voor een basis-, opfrissings- of uitdiepingscursus.

  • Schrijf je online in, kies dan het niveau dat je denkt te beheersen. Bij aanvang van de lessen, leg je een officiële niveautest af. Het resultaat van deze test wijst je uiteindelijke niveau uit, waarna je kan aansluiten bij de cursus van jouw level.
  • Schrijf je in op een infosessie, dan leg je ter plaatse onmiddellijk een niveautest af. Zo weet je meteen in welk niveau je kan starten en welk moment je zal les volgen.

Uniek bij ons: handboek inbegrepen

De kostprijs van het handboek is in de prijs inbegrepen. Zo zijn er geen onverwachte extra kosten meer na je inschrijving! Via ons leerplatform kan je bovendien gratis extra oefeningen maken.

Laat je inspireren

Gastvrij café in Geraardsbergen

Gastvrij café in Geraardsbergen

Onze cursisten Nederlands vertellen wie ze zijn. Kom luisteren en ontmoet de nieuwe inwoners van Geraardsbergen!
 

Sfeerverslag van een multiculturele proclamatie

Sfeerverslag van een multiculturele proclamatie

In januari organiseerde Kisp Geraardsbergen een proclamatiefeest voor de cursisten NT2. Dat werd een bont feestje voor een bonte bende. Cursisten Galina, Marcin, Anu, Ani, Ailyn, Vincius en David schreven er een verslagje over.
 

Askan en Heva volgen Nederlands in Geraardsbergen

Askan en Heva volgen Nederlands in Geraardsbergen

Twee jaar geleden ontvluchtten Askan en Heva hun thuisland Syrië. In Geraardsbergen vonden ze een nieuwe thuis, Nederlandse les en vooral veel vriendelijke mensen.