Zoeken met de wizard

Geef een zoekwoord

Diploma gegradueerde boekhouden

Je wilt graag aan de slag in de commerciële en/of financiële sector?
Je schrikt er niet voor terug om op zoek te gaan naar de geschikte oplossing voor een boekhoudkundig probleem?

Dan is deze opleiding beslist iets voor jou!

Algemeen

In deze opleiding leer je alles wat nodig is om als gegradueerde boekhouden aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. Je krijgt een vorming waarbij leren en doen vanuit je eigen ervaring centraal staat. Onze opleiding is officieel erkend door het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten (IAB) vermeld in het Koninklijk Besluit van 10-10-1997.

Stage & job

Met het diploma van Gegradueerde in de Boekhouding kan je aan de slag als boekhouder bij een bedrijf, een bank, een boekhoud- of accountantskantoor. De opleiding vormt een belangrijk onderdeel van het vereiste traject dat je moet afleggen om een zelfstandige boekhouder te worden.

Je kan de stage volgen bij het Belgisch Instituut voor Boekhouders en Fiscalisten (BIBF) om erkend te worden als zelfstandig boekhouder. Je kan deelnemen aan het toelatingsexamen bij het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten (IAB) om de stage voor accountant te volgen.


Alle info over deze opleiding vind je hier terug.

Laat je inspireren

Cursiste maakt carrière dankzij graduaatsopleiding

Cursiste maakt carrière dankzij graduaatsopleiding

Deborah Faut volgt de graduaatsopleiding Boekhouden bij Volwassenenonderwijs Kisp. “Ik wilde graag aan de slag als bediende, maar door gebrek aan ervaring kwam ik niet in aanmerking.” 

Ben jij ook geïnteresseerd in een graduaatsopleiding? Schrijf hier in voor een van de infosessies

 

Nick bedacht een unieke broodjeszaak

Nick bedacht een unieke broodjeszaak

Een broodjeszaak zonder broodjes? Nick Hollevoet bewees dat het kan. Hij volgde van 2015 tot 2016 de opleiding bedrijfsbeheer en slaagde met glans. Hij behaalde de certificaten ‘zelfstandig ondernemen’ en ‘ondernemingsplan’.

Cursisten HBO5 vallen in de prijzen

Cursisten HBO5 vallen in de prijzen

Deze week zet Volwassenenonderwijs Kisp Vazov 3 cursisten HBO5 Boekhouden in de bloemetjes. Bianca Bourgois en Tiffany Decatelle krijgen elk een prijs voor hun eindwerk. An Vanderstraeten maakt dankzij de opleiding een spectaculaire carrièreswitch.