Polyvalent verkoper

Je hebt een ruime interesse in de verkoopsector en in het omgaan met klanten?
Je toont interesse in administratieve en logistieke taken?

Dan is deze opleiding beslist iets voor jou!

 

Certificaat en/of diploma

Als je de opleiding succesvol afwerkt, behaal je het certificaat Polyvalent verkoper.

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs? Dan leidt het certificaat van deze opleiding in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming tot het diploma secundair onderwijs Polyvalent verkoper.

Het lessenpakket

In elf uiteenlopende modules word je opgeleid tot polyvalent verkoper. Aan het einde van je traject, begeef je je op de werkvloer en zet je de theorie om in de praktijk tijdens je stage. Bekijk hier het gedetailleerde lessenpakket per module.

Inschrijven

Infosessies

Tijdens een infosessie kom je alles te weten over deze opleiding, eventueel in combinatie met Aanvullende Algemene Vorming. In de periodes december-januari en mei-augustus vinden er infosessies plaats. In deze periodes ontdek je hier de data voor de eerstvolgende infosessie(s).

Intakegesprek en trajectbegeleiding

Aansluitend op een infosessie kan je een afspraak maken voor een intakegesprek. Samen met de trajectbegeleider stippel je je persoonlijke traject uit. Ook mogelijke vrijstellingen kunnen hier besproken worden. Aansluitend op deze intake kan je onmiddellijk inschrijven voor de opleiding!

Praktische info

  • De lessen vinden plaats in Aalst.
  • Je volgt les overdag, van september tot juni.
  • Het wettelijk inschrijvingsgeld voor de diplomagerichte opleiding kan per semester maximum €300 bedragen.
  • De kostprijs van het lesmateriaal is afhankelijk van de module die je volgt.
  • Behaal je op het einde van het traject je eerste diploma secundair onderwijs, dan kan je het wettelijk inschrijvingsgeld van de diplomagerichte opleiding volledig terug krijgen.

Wil je nog meer informatie over deze opleiding? Welkom in onze campus in Aalst of neem contact op met onze trajectbegeleider Martien Rooze. Je kan Martien bereiken op het nummer 0487 17 80 25 of via traject.handel@kisp.be.

(Raadpleeg hier de bijlage bij het evaluatiereglement. Je vindt er meer informatie over de manier waarop er geëvalueerd wordt.)

Laat je inspireren