Polyvalent verkoper

Je hebt een ruime interesse in de verkoopsector en in het omgaan met klanten?
Je toont interesse in administratieve en logistieke taken?

Dan is deze opleiding beslist iets voor jou!

 

Certificaat en/of diploma

Als je de opleiding succesvol afwerkt, behaal je het certificaat Polyvalent verkoper.

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs? Dan leidt het certificaat van deze opleiding in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming tot het diploma secundair onderwijs Polyvalent verkoper.

Het lessenpakket

De opleiding bestaat uit 11 modules, bestaande uit de categorieën verkoop en kassa, communicatie en praktijkstage. In de modules verkoop en kassa leer je alles over hoe je op een aantrekkelijke manier artikelen presenteert, hoe je deze artikelen beveiligt tegen diefstal, hoe je rekken aanvult en onderhoudt en op welke manier je een aankoop administratief afhandelt. In de modules communicatie maak je kennis met verkooptechnieken en leer je omgaan met klanten, conflicten en klachten Ten slotte begeef je je op de werkvloer en zet je de theorie om in de praktijk tijdens de stage.

Inschrijven

Infosessies

Tijdens een infosessie kom je alles te weten over deze opleiding, eventueel in combinatie met Aanvullende Algemene Vorming. Ontdek hier de data voor de eerstvolgende infosessie(s).

Intakegesprek en trajectbegeleiding

Aansluitend op een infosessie kan je een afspraak maken voor een intakegesprek. Samen met de trajectbegeleider stippel je je persoonlijke traject uit. Ook mogelijke vrijstellingen kunnen hier besproken worden. Aansluitend op deze intake kan je onmiddellijk inschrijven voor de opleiding!

Praktische info

  • De lessen vinden plaats in Aalst.
  • Je volgt les overdag, van september tot juni.
  • Het wettelijk inschrijvingsgeld voor de diplomagerichte opleiding kan per semester maximum €300 bedragen.
  • Behaal je op het einde van het traject je eerste diploma secundair onderwijs, dan kan je het wettelijk inschrijvingsgeld van de diplomagerichte opleiding grotendeels terug krijgen.

 Wil je nog meer informatie over deze opleiding? Neem dan zeker contact op met onze trajectbegeleiders. Dit kan door een mailtje te sturen naar traject.handel@kisp.be. Je bent uiteraard ook altijd welkom op onze locatie in Aalst.

(Raadpleeg hier de bijlage bij het evaluatiereglement. Je vindt er meer informatie over de manier waarop er geëvalueerd wordt.)

Artikels die je kunnen interesseren