Zoeken met de wizard

Geef een zoekwoord

Polyvalent verkoper

Je hebt een ruime interesse in de verkoopsector en in het omgaan met klanten?
Je toont interesse in administratieve en logistieke taken?

Dan is deze opleiding beslist iets voor jou!

 

Certificaat en/of diploma

Als je de opleiding succesvol afwerkt, behaal je het certificaat Polyvalent verkoper.

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs? Dan leidt het certificaat van deze opleiding in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming tot het diploma secundair onderwijs Polyvalent verkoper.
 

Het lessenpakket

In elf uiteenlopende modules word je opgeleid tot polyvalent verkoper. In de modules binnen verkoop en kassa leer je alles over hoe je op een aantrekkelijke manier artikelen presenteert, hoe je deze artikelen beveiligt tegen diefstal, hoe je rekken aanvult en onderhoudt en op welke manier je een aankoop administratief afhandelt. In de modules binnen communicatie maak je kennis met verkooptechnieken en leer je omgaan met klanten, conflicten en klachten. Tenslotte bundel je deze kennis en theorie tijdens een praktijkstage.

 

Praktische info

  • De lessen vinden plaats in Aalst.
  • Je volgt les overdag, van september tot juni.
  • Combineer je de opleiding met Aanvullende algemene vorming, dan kan je op 1 schooljaar je diploma secundair onderwijs behalen.
     

Kostprijs

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld voor de diplomagerichte opleiding kan per semester maximum €300 bedragen.
  • De kostprijs van het lesmateriaal is afhankelijk van de module die je volgt.
  • Behaal je op het einde van het traject je eerste diploma secundair onderwijs, dan kan je het wettelijk inschrijvingsgeld van de diplomagerichte opleiding volledig terugkrijgen.
     

Infosessies

Tijdens een infosessie kom je alles te weten over deze opleiding, eventueel in combinatie met Aanvullende Algemene Vorming. In deze periodes ontdek je hier de data voor de eerstvolgende infosessie(s).

 

Intake en trajectbepaling

Aansluitend op een infosessie kan je een afspraak maken voor een intakegesprek. Samen met de trajectbegeleider stippel je je persoonlijke traject uit. Ook mogelijke vrijstellingen kunnen hier besproken worden. Aansluitend op deze intake kan je onmiddellijk inschrijven voor de opleiding!
 

Meer info

Wil je nog meer informatie over deze opleiding? Neem dan zeker contact op met onze trajectbegeleiders. Dit kan door een mailtje te sturen naar traject.handel@kisp.be. Je bent uiteraard ook welkom op onze campus in Aalst!

(Raadpleeg hier de bijlage bij het evaluatiereglement. Je vindt er meer informatie over de manier waarop er geëvalueerd wordt.)
 

Laat je inspireren

Vacature lesgever ICT besturingssystemen en netwerken (M/V)

Vacature lesgever ICT besturingssystemen en netwerken (M/V)

We zijn op zoek naar een lesgever ICT Besturingssystemen en Netwerken voor een tijdsregeling van 9/20, eerste semester in Aalst en tweede semester voor onze campussen in Aalst en Mariakerke.

Unieke uitstap naar de toekomst

Unieke uitstap naar de toekomst

In het kader van de lessen maakten de cursisten van het tweedekansonderwijs uit Aalst een uitstap naar Living Tomorrow. Een werelduniek concept! Op deze ontmoetingsplaats maken bezoekers kennis met producten en diensten die de kwaliteit van wonen, leven en werken in de nabije toekomst kunnen verbeteren.

 

Cultuur op Kisp!

Cultuur op Kisp!

In het kader van de lessen Cultuur – Organisatie en Samenwerking organiseren de cursisten van het tweedekansonderwijs enkele culturele evenementen. Sommige activiteiten zijn volledig gratis en gericht op ontspanning. Anderen leggen de focus op een goed doel. Het geld dat zij ophalen, gaat integraal naar dat doel. ​