Artistiek en creatief atelier 2

Aan de hand van de vele technieken kan je je eigen creaties ontwerpen, je woning opfrissen, oude dingen terug opknappen en dit alles met een beperkt budget! Met de juiste tips zijn er vele mogelijkheden.

In de beide modules speelt creativiteit en recyclage een grote rol. In deze module komt vooral het werken met textiel aan bod. Na deze module beheers je verschillende technieken om deze te verwerken tot een decoratief geheel.

Lesuren en Locaties Ik wil meer info

Info

Lesinhoud

Je maakt kennis met een groot assortiment textielmaterialen en met diverse technieken die we rond en in de woning kunnen toepassen. We werken met verschillende materialen zoals natuurlijke of synthetische stoffen, garens, koord, enzovoort. Hierbij gebruiken we verschillende basistechnieken zoals vilten, bedrukken, versnijden, enz. Je leert het juiste gereedschap hanteren voor elk van de aangeleerde technieken.

Instapvoorwaarden

Geen.

Prijs

€ 130

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Cursusmateriaal: € 10 (Inclusief handboek of cursus, didactisch materiaal,...)

Opgelet: exclusief benodigdheden voor werkstukken.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

 Opgelet!

Deze opleiding start niet opnieuw in september 2018. Het opleidingsaanbod voor januari 2019 kan je raadplegen vanaf december 2018.

Bekijk ook deze cursussen:

Wil je jouw filmpjes naar een hoger niveau tillen? Dan is deze cursus over After Effects zeker iets voor jou! Ontdek samen met ons de talloze mogelijkheden van deze software en ga aan de slag ...

Na deze vervolgmodule beheers je een aantal nieuwe technieken, maar we leggen vooral het accent op het creatief toepassen van de reeds aangeleerde technieken.

Ben je graag creatief bezig met de natuur? Dan is deze cursus beslist iets voor jou! Je leert hoe je bloemschiktechnieken kan toepassen in het thema tafeldecoratie. Ontdek hoe je verantwoorde ...

Laat je inspireren

Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
Pinterest
Flipboard
Instapaper