Artistiek en creatief atelier 2

Aan de hand van de vele technieken kan je je eigen creaties ontwerpen, je woning opfrissen, oude dingen terug opknappen en dit alles met een beperkt budget! Met de juiste tips zijn er vele mogelijkheden.

In de beide modules speelt creativiteit en recyclage een grote rol. In deze module komt vooral het werken met textiel aan bod. Na deze module beheers je verschillende technieken om deze te verwerken tot een decoratief geheel.

 Ik wil mij inschrijven  Ik wil meer info

Info

Lesinhoud

Je maakt kennis met een groot assortiment textielmaterialen en met diverse technieken die we rond en in de woning kunnen toepassen. We werken met verschillende materialen zoals natuurlijke of synthetische stoffen, garens, koord, enzovoort. Hierbij gebruiken we verschillende basistechnieken zoals vilten, bedrukken, versnijden, enz. Je leert het juiste gereedschap hanteren voor elk van de aangeleerde technieken.

Instapvoorwaarden

Geen.

Prijs

€ 130

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Cursusmateriaal: € 10 (Inclusief handboek of cursus, didactisch materiaal,...)

Opgelet: exclusief benodigdheden voor werkstukken.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

 Opgelet!

Deze module start niet opnieuw in september. Mogelijk kan je voor het 2de semester wel inschrijven voor deze module

Bekijk ook deze cursussen:

Na deze vervolgmodule beheers je een aantal nieuwe technieken, maar we leggen vooral het accent op het creatief toepassen van de reeds aangeleerde technieken.

Ben je graag creatief bezig met de natuur? Dan is deze cursus beslist iets voor jou! Je leert hoe je bloemschiktechnieken kan toepassen in het thema tafeldecoratie. Ontdek hoe je verantwoorde ...

Na deze module heb je de technieken die je aanleerde tijdens de eerste en de tweede module echt in de vingers. Er worden een aantal diverse materialen en technieken gecombineerd in een decoratieve ...

Laat je inspireren

Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
Pinterest
Flipboard
Instapaper