Aanmelden op Smartschool

Aanmelden op Smartschool in 4 stappen


1
 
Om je te kunnen aanmelden, heb je een Kisp-ID nodig. Deze heb je bij jouw inschrijving ontvangen. Ben je jouw Kisp-ID vergeten, vraag ze dan hier op.

2
 
3
 
Meld je je voor de eerste keer in op Smartschool?
Of ben je jouw wachtwoord vergeten?

Klik in Smartschool dan eerst op de link 'wachtwoord vergeten', vul vervolgens jouw Kisp-ID in en klik dan op "Wachtwoord versturen". Je zal een nieuw wachtwoord via e-mail ontvangen op het e-mailadres waarmee je bij ons geregistreerd bent. Heb je geen e-mail ontvangen, kijk dan zeker eerst even in de mailfolder 'spam' of 'ongewenste e-mailberichten'. Indien je ook daar geen berichtje vindt, stuur je best een mailtje naar smartschool@kisp.be zodat we je verder op weg kunnen helpen.

LET OP! Het wachtwoord dat je voor "Mijn Kisp" op deze website (www.kisp.be) gebruikt, is niet geldig voor Smartschool (kisp.smartschool.be)! Smartschool vergt immers een ander wachtwoord.

LET OP! Krijg je na het aanmelden de melding "Deze gebruikersnaam bestaat niet" en gebruik je Smartschool voor het eerst, hou er dan rekening mee dat je pas toegang kan krijgen tot een cursus vanaf de startdatum van de cursus.

4
 
Als je reeds een wachtwoord van Smartschool hebt ontvangen:

  • Vul jouw Kisp-ID in het veld 'Gebruikersnaam'
  • Het Smartschool-wachtwoord voer je in het veld 'wachtwoord'
  • Klik op de knop 'Aanmelden'