Acteur Michael Vroemans kiest voor slo@home

De lerarenopleiding combineren met lesgeven, acteren én een gezin? Acteur Michael Vroemans deed het via slo@home!
 

"Ik ben nu ongeveer 16 jaar afgestudeerd aan het Conservatorium in Gent als acteur. Ik was destijds begonnen aan mijn aggregaat, maar door de vele verschillende opdrachten in mijn laatste mastergraad heb ik dat toen niet afgemaakt. Enkele jaren later ben ik les beginnen geven in het DKO, gecombineerd met theaterprojecten en televisieopdrachten. Ik reisde van school naar school en kon geen vaste basis creëren in het onderwijs omdat ik niet alle vereiste diploma’s had.

 

In februari 2016 heb ik alle moed bij elkaar gehaald om opnieuw te studeren. Ik heb gekozen voor het thuistraject slo@home omdat dit de enige mogelijkheid was voor mij om het studeren te combineren met lesgeven, acteren en mijn gezin. Een heftige periode omdat ik geen vrije tijd meer had. 2 Jaar later ben ik afgestudeerd! Eindelijk zal ik na 8 jaar anciënniteit in het onderwijs correct betaald worden in het juiste barema met de juiste vereiste diploma’s en kan ik beginnen om mijn TADD op te bouwen om later vast benoemd te geraken."
 

Ook interesse in de lerarenopleiding? Kom naar onze infosessies!

 

Gepubliceerd op 15 mei 2018

Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
Pinterest
Flipboard
Instapaper