Blije winnaars naaiwedstrijd

Ja ja, naaien is hot! Onze infostand op het Stoffenspektakel in Gent lokte massa’s nieuwsgierige bezoekers én leverde ook twee blije winnaars op.
 

Op het Stoffenspektakel in Gent gaven we niet alleen uitleg over onze cursussen mode, we zetten ook een wedstrijd op touw met zeer mooie prijzen. Wie kon raden hoeveel bobijntjes naaigaren er in onze glazen pot zaten, maakte kans op een gloednieuwe naaimachine.

Cindy Teugels uit Maldegem ging lopen met de eerste prijs, een Bernette-naaimachine voor beginners. De tweede prijs, een uitgebreide scharenset, ging naar Ellen Van der Jeught uit Boekhoute. Deze mooie prijzen werden geschonken door onze partners Huis Mertens en Mertens Mercerie uit Melle.

Dames, geniet van jullie nieuwe aanwinst en als het niet goed wil lukken: welkom in onze naaicursussen!
 

 • Gepubliceerd op 20 maart 2018

 • Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Google+
  Pinterest
  Flipboard
  Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Laat je inspireren

Wat is er leuker dan zelf aan de slag te gaan met naald en draad? In de opleiding basis naaien leren mensen zonder voorkennis werken met een naaimachine. Op vraag van de cursisten splitst Volwassenenonderwijs Kisp de basisopleiding op in twee delen, technieken en werkstukken.

Koning winter is in het land en dat zullen we geweten hebben. De dagen worden alsmaar kouder waardoor we steeds meer nood hebben aan lekker warme kledij.

Een lief meisje vierde haar lentefeest in een unieke jurk. Mama leerde die maken in de module realisaties kinder- en tienerkleding gevorderden.