Blije winnaars naaiwedstrijd

Ja ja, naaien is hot! Onze infostand op het Stoffenspektakel in Gent lokte massa’s nieuwsgierige bezoekers én leverde ook twee blije winnaars op.
 

Op het Stoffenspektakel in Gent gaven we niet alleen uitleg over onze cursussen mode, we zetten ook een wedstrijd op touw met zeer mooie prijzen. Wie kon raden hoeveel bobijntjes naaigaren er in onze glazen pot zaten, maakte kans op een gloednieuwe naaimachine.

Cindy Teugels uit Maldegem ging lopen met de eerste prijs, een Bernette-naaimachine voor beginners. De tweede prijs, een uitgebreide scharenset, ging naar Ellen Van der Jeught uit Boekhoute. Deze mooie prijzen werden geschonken door onze partners Huis Mertens en Mertens Mercerie uit Melle.

Dames, geniet van jullie nieuwe aanwinst en als het niet goed wil lukken: welkom in onze naaicursussen!
 

Gepubliceerd op 20 maart 2018

Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
Pinterest
Flipboard
Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Maatwerk patronen blouse/jurk

Bij het patroontekenen gaan we uit van ieders persoonlijke lichaamsvormen en -verhoudingen. We bekijken welke kleding je een natuurlijke, evenwichtige ...

Maatwerk patronen rok / broekrok / pantalon

Iedereen is uniek. En dat geldt ook voor de manier waarop je je kleedt. Je kleding mag een afspiegeling van jezelf zijn. De cursus patroonstudie is de ...

Maatwerk patronen tailleur/mantel

Deze cursus is een onmisbare schakel voor wie een patroon wil leren maken voor een goed passende tailleur en mantel. Je verwerft veel inzicht in het ...

Laat je inspireren

Kisp splitst opleiding basis naaien

Kisp splitst opleiding basis naaien

Wat is er leuker dan zelf aan de slag te gaan met naald en draad? In de opleiding basis naaien leren mensen zonder voorkennis werken met een naaimachine. Op vraag van de cursisten splitst Volwassenenonderwijs Kisp de basisopleiding op in twee delen, technieken en werkstukken.

Ontwerp een unieke winterjas

Ontwerp een unieke winterjas

Koning winter is in het land en dat zullen we geweten hebben. De dagen worden alsmaar kouder waardoor we steeds meer nood hebben aan lekker warme kledij.

Mama maakte zelf het jurkje voor mijn lentefeest!

Mama maakte zelf het jurkje voor mijn lentefeest!

Een lief meisje vierde haar lentefeest in een unieke jurk. Mama leerde die maken in de module realisaties kinder- en tienerkleding gevorderden.