Gastvrij café in Geraardsbergen

Onze cursisten Nederlands vertellen wie ze zijn. Kom luisteren en ontmoet de nieuwe inwoners van Geraardsbergen!
 

Samen met Vluchtelingenwerk Vlaanderen en de Giesbaergske Koleuren Gazette organiseren we een Gastvrij Café in Geraardsbergen. Op deze kleurrijke ontmoetingsavond kan je de nieuwe inwoners van Geraardsbergen leren kennen én ontdek je hoe je zelf een invloed kan uitoefenen op het lokale inburgeringsbeleid.
 

Onze cursisten Nederlands vertellen niet alleen hun persoonlijke levensverhaal, ze zorgen ook voor een hapje en een drankje. Kom langs en leer je buren kennen!

 • Woensdag 21 maart 2018
 • 18u30 - 21u30
 • Kisp Geraardsbergen: lokaal 207, Kleine Karmelietenstraat 3, Geraardsbergen
   

 • Gepubliceerd op 5 maart 2018

 • Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Google+
  Pinterest
  Flipboard
  Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Laat je inspireren

In januari organiseerde Kisp Geraardsbergen een proclamatiefeest voor de cursisten NT2. Dat werd een bont feestje voor een bonte bende. Cursisten Galina, Marcin, Anu, Ani, Ailyn, Vincius en David schreven er een verslagje over.
 

Twee jaar geleden ontvluchtten Askan en Heva hun thuisland Syrië. In Geraardsbergen vonden ze een nieuwe thuis, Nederlandse les en vooral veel vriendelijke mensen.

Onze cursisten Nederlands voor anderstaligen zetten hun beste beentje voor tijdens Ontbijt met een verhaal in Geraardsbergen. Hun kamishibai-verhalen brengen het multiculturele ontmoetingsmoment helemaal op smaak.