Gastvrij café in Geraardsbergen

Onze cursisten Nederlands vertellen wie ze zijn. Kom luisteren en ontmoet de nieuwe inwoners van Geraardsbergen!
 

Samen met Vluchtelingenwerk Vlaanderen en de Giesbaergske Koleuren Gazette organiseren we een Gastvrij Café in Geraardsbergen. Op deze kleurrijke ontmoetingsavond kan je de nieuwe inwoners van Geraardsbergen leren kennen én ontdek je hoe je zelf een invloed kan uitoefenen op het lokale inburgeringsbeleid.
 

Onze cursisten Nederlands vertellen niet alleen hun persoonlijke levensverhaal, ze zorgen ook voor een hapje en een drankje. Kom langs en leer je buren kennen!

  • Woensdag 21 maart 2018
  • 18u30 - 21u30
  • Kisp Geraardsbergen: lokaal 207, Kleine Karmelietenstraat 3, Geraardsbergen
     

Gepubliceerd op 5 maart 2018

Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
Pinterest
Flipboard
Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Duits 1 - start auf deutsch

Wil je Duits leren of je kennis opfrissen? Dan is deze basiscursus zeker iets voor jou! De lessenreeks is opgebouwd rond alledaagse thema's zoals ...

Engels 1 - let's start

Wil je je verdiepen in de Engelse taal? Volg deze cursus en krijg de basis onder de knie. Na de opleiding kan je communiceren over alledaagse situaties. ...

Engels 2 - let's talk

Je leert communiceren over diverse onderwerpen. Een greep uit het aanbod: een reis boeken, je familie voorstellen, over hobby’s praten, naar de ...

Laat je inspireren

Sfeerverslag van een multiculturele proclamatie

Sfeerverslag van een multiculturele proclamatie

In januari organiseerde Kisp Geraardsbergen een proclamatiefeest voor de cursisten NT2. Dat werd een bont feestje voor een bonte bende. Cursisten Galina, Marcin, Anu, Ani, Ailyn, Vincius en David schreven er een verslagje over.
 

Askan en Heva volgen Nederlands in Geraardsbergen

Askan en Heva volgen Nederlands in Geraardsbergen

Twee jaar geleden ontvluchtten Askan en Heva hun thuisland Syrië. In Geraardsbergen vonden ze een nieuwe thuis, Nederlandse les en vooral veel vriendelijke mensen.

Anderstalige cursisten vertellen ontbijtverhalen

Anderstalige cursisten vertellen ontbijtverhalen

Onze cursisten Nederlands voor anderstaligen zetten hun beste beentje voor tijdens Ontbijt met een verhaal in Geraardsbergen. Hun kamishibai-verhalen brengen het multiculturele ontmoetingsmoment helemaal op smaak.