Warme acties op Kisp

Kerstballetjes van Boven De Wolken, pannenkoeken in Zelzate en verwennerij in Aalst ... Kisp loopt stilaan warm voor de Warmste Week van Music For Life!

Op al onze campussen zijn kerstballetjes en spaarpotjes te koop voor vzw Boven De Wolken. Een prachtig kerstwolkje voor in je kerstboom of een unieke spaarpot als origineel cadeau… Rep je naar het secretariaat van jouw campus want de voorraad is beperkt en op is op! Voor een kerstballetje betaal je 5 euro, een gouden spaarpot kost 10 euro.


Onze zorgkundigen in spe kozen een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. Voor het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen gaan ze pannenkoeken bakken op de Grote Markt van Zelzate én geven ze verwenbeurten weg in De Gendarmerie in Aalst. Zin in een zalige gelaatsverzorging? Of laat je graag je handen of voeten eens verwennen? Dat en nog veel meer (hapje, drankje, kindergrime, …) op zaterdag 16 december in De Gendarmerie!

Places to be:

Vrijdag 15 december: pannenkoekenverkoop Zelzate
14u – 18u: Grote Markt Zelzate

Zaterdag 16 december: Kisp verwent Aalst
14 – 18 u: De Gendarmerie, Denderstraat 22, Aalst

 • Gepubliceerd op 12 december 2017

 • Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Google+
  Pinterest
  Flipboard
  Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Laat je inspireren

Ruth (29) groeide op in Ghana. Ze was 16 toen ze naar België kwam.

In Ghana is het heel gewoon dat verschillende generaties samenwonen. Ook het gezin van Ruth deelde het huis met haar oma. De zorg voor ouderen kreeg de kleine Ruth dus met de paplepel ingegoten.

Door de vergrijzing van de bevolking neemt de nood aan zorgkundigen toe.

Onze cursisten zorgkundige aan het werk.