Vijf fantastische brei- en haakboeken aan elkaar geregen!

Handwerk is al een tijdje aan een comeback bezig. En dat zal je bij Kisp geweten hebben. Duik in onze talrijke brei- en haakcursussen en leer er de mooiste creaties maken. Mutsen, sjaals, poncho’s, plaids, knuffels en truien. Je leert het bij ons in een handomdraai in Aalst en Gent.

Handwerk is hip en dat weten we niet alleen bij Kisp. In elke boekwinkel vind je prachtige en praktische brei- en haakboeken. Onze professionele lesgeefsters halen er geregeld hun inspiratie en tippen je daarom met plezier hun laatste favoriete boek.

Nog een ander breiboek?

Nog een ander breiboek? Van easy peasy tot knitting wonder!

Veronique Leysen, Selina De Maeyer, Sofie Maertens
Borgerhoff & Lamberigts

Dankzij de duidelijke beschrijvingen en handige tips & tricks kan je zò zelf aan de slag. Je kan werkelijk met àlles breien, je kan overal breien en ja, het is extreem verslavend. Je bent gewaarschuwd.

 

 

 

 

Haak je happy

Haak je happy - de kinderkamer

Lisanne Multem
Forte Uitgevers

Succesvol blogster Lisanne Multem heeft al drie jaar een trouwe schare volgers op haar blog ‘Draad en praat’. Dit boek staat vol haakprojecten en inspiratie om de kinderkamer stijlvol en kleurrijk in te richten. Bosdierknuffels, zachte dekens, muziekdoosjes, opbergmanden, stoere en vrolijke kussens en nog veel meer! In de stijlen stoer, back to nature, zwart-wit of pastel, laat de schrijfster je zien hoe je alle projecten kunt combineren. Zo haak je jezelf én je kids helemaal happy!

 

 

 

Ons breiboek

 

Ons breiboek

KVLV
Lannoo

Deze klassier is een alomvattend standaardwerk voor beginnende en gevorderde brei(st)ers. Aan de hand van duidelijke foto's en eenvoudige beschrijvingen nemen we de breiliefhebber steek voor steek mee door het fascinerende breiproces. Dat begint bij het maken van een opzetlus en gaat stapsgewijs verder naar meer uitdagende steken en motieven. In het tweede deel staan 70 werkbeschrijvingen van schitterende interieur- en modespullen om meteen aan de slag te gaan.

In dezelfde lijn vind je ook ‘Ons haakboek’ en ‘Brei voor je kids’ boordevol mooie en tijdloze werkstukken.

 

Goedgemutst

Goedgemutst

Ellen Kegels
Manteau

Wat is er leuker dan zelf een hippe en trendy muts, sjaal, wanten en gadgets te maken voor jezelf, een vriend(in) of voor (je) kleintjes? Dankzij de eenvoudige instructies, de duidelijke patronen en de verleidelijke foto’s kan je met dit boek zelf je eigen unieke stuk creëren. Alleen werkt Ellen Kegels met haar eigen merk garen waardoor het niet altijd makkelijk in te schatten is welke dikte je van een ander merk moet nemen. Breng je boek gerust mee naar de les en de lesgeefster helpt je met plezier op weg. 

 

Ontdek onze brei- en haakcursussen (én het web)

Het internet staat vol leuke brei- en haakblogs of losse patronen (zoals dit breipatroon voor een babyjumpsuit). Alleen heb je hiervoor - en voor de meeste van bovenstaande boeken - meestal enige voorkennis nodig. Kom deze voorkennis bij ons opdoen of scherp je vaardigheden aan in onze gevorderde cursussen!

Ontdek onze brei- en haakcursussen en schrijf je nu (online) in!

 • Gepubliceerd op 15 augustus 2017

 • Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Google+
  Pinterest
  Flipboard
  Instapaper