Ontdek de Engelse pubs

De Engelse pubs zijn een toonbeeld van Britse tradities. Als toerist weet je niet altijd goed wat je er mag verwachten of welke houding je moet aannemen. Londen telt duizenden pubs, waaronder enkele beroemde, zoals The Harp in Convent Garden, The French House in Dean Street en Pub Windsor Castle in Campden Hill Road.


Wil je tijdens jouw trip naar Engeland kennismaken met de tradionele Britse bieren? Breng dan zeker eens een bezoekje aan het Great British Beer Festival. Het evenement vindt plaats in het Olympia in Londen van 8 tot en met 12 augustus 2017.

Het bierfestival is de thuisbasis van meer dan 900 Real Ales, ciders, perries en internationale bieren. Het evenement telde in vorige jaren meer dan 50.000 bezoekers. Op het Great British Beer Festival wordt ook een verscheidenheid aan gerechten uit de hele wereld geserveerd.
 

logoBron: Interesse in een taalopleiding Engels?
 • Gepubliceerd op 14 juli 2017

 • Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Google+
  Pinterest
  Flipboard
  Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Laat je inspireren

Volwassenenonderwijs Kisp is op zoek naar een lesgever Aanvullende Algemene Vorming: Nederlands M1 – Nederlands M2 – Engels M1 – Engels M2 – Engels M3 – Engels M4. Het gaat om een deeltijdse opdracht in Aalst en Gent.

Wil je je talenkennis verbeteren? Onze lesgevers Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans verklappen welke sites ze aanbevelen aan cursisten die thuis verder willen oefenen.