Moeder en dochters volgen samen les

Leen Hauspie runt samen met haar man een fotografiezaak in Waregem. Om in te spelen op de vraag naar grafisch ontwerp, besloot ze zich bij te scholen. Samen met haar twee dochters volgt Leen de opleiding grafisch ontwerp bij Volwassenenonderwijs Kisp.

“De lessen zijn afwisselend en verrijkend. Bovendien kan ik de opleiding perfect combineren met mijn zaak. De lesgeefster weet heel goed over wat ze het heeft. Zowel op technisch, als op artistiek vlak leerde ik veel bij. Ik raad Volwassenenonderwijs Kisp aan bij iedereen die geïnteresseerd is in grafisch ontwerp”, aldus Leen.  

Familie

Jozefien en Katrijn, de twee dochters van Leen, hebben eveneens interesse in het vak. Samen met hun mama volgen ze een grafische opleiding. Voor de dames is de dinsdagavond een wekelijks familie-uitje.

“Als we naar de les gaan, speel ik voor chauffeur. Tijdens die ritjes geniet ik ervan om een babbeltje te slaan met mijn dochters. Wanneer ik iets ontwerp voor een klant, vraag ik ook vaak naar hun mening. Het is fijn om dat samen te doen. Bovendien zijn Jozefien en Katrijn iets creatiever dan ik.”

Praktijk

“Ik gebruik de technische kennis die ik opdeed nu al in de praktijk. Op die manier probeer ik in te spelen op de vraag naar communiekaartjes, uitnodigingen, geboortekaartjes, …”
 

Wil je ook een grafische opleiding volgen? Of heb je interesse in een andere soort opleiding? Ontdek ons uitgebreid aanbod of kom langs tijdens een van de infosessiesBron: Ontdek ons aanbod grafische toepassingen
 • Gepubliceerd op 1 augustus 2017

 • Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Google+
  Pinterest
  Flipboard
  Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Laat je inspireren

Dan is een cursus Photoshop, Indesign, Illustrator of Grafisch ontwerp beslist iets voor jou!

De opdracht: maak een creatieve verjaardagskaart door gebruik van enkel veelhoeken en 2 foto's die qua kleur passen bij het ontwerp. Voorzie die kaart van een ludieke tekst.

De cursisten uit de opleiding InDesign in Oudenaarde hebben ondertussen heel wat technische vakkennis. Ze hebben er net de modules Basistechnieken InDesign en Experimenteren met InDesign opzitten. Lesgeefster Leen Cristofoli doet daar graag nog een schepje bovenop.