Enthousiaste cursisten zorgen voor spetterende kinderanimatie

Drie cursisten Begeleider in de kinderopvang staken hun handen uit de mouwen tijdens de kaasavond van KBO Mater in Oudenaarde. Daar zorgden zij voor kinderanimatie. De kinderen konden zich niet alleen uitleven in het knutselatelier. Daarnaast kregen ze de kans om zich te laten schminken. Plezier verzekerd! 

De populariteit van de knutseltafels was enorm! Heel wat kinderen schoven ook enthousiast aan bij de schminkstand. De zaal fleurde al snel op met al die prinsessen, spidermans en andere sprookjesfiguren. 

Naast de kinderen, waren ook de ouders heel tevreden. Zij konden op een rustige en aangename manier genieten van de lekkere kaas en de bijhorende wijn. 

Ook voor de cursisten is deze ervaring zeker voor herhaling vatbaar! 

 Bron: Bekijk ons aanbod zorgopleidingen
 • Gepubliceerd op 21 april 2017

 • Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Google+
  Pinterest
  Flipboard
  Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Laat je inspireren

Heb je een koppige peuter in huis? Geen paniek! Dit is een tijdelijk en normaal verschijnsel. Onze lesgevers Kinderopvang helpen je graag met deze 5 concrete tips.

Delphine Wieme, ex-cursist Begeleider in de (buitenschoolse) Kinderopvang, weet al van jongs af wat ze wil doen: werken met kinderen. In het secundair onderwijs volgt ze de opleiding Gezondheids- en Welzijnswetenschappen. Met dat diploma vindt ze helaas niet meteen werk. Vastberaden als ze is, gaat Delphine op zoek naar een oplossing.

Knutsel- en spelplezier rond het thema lente tijdens de brunch van de basisschool van Parike.