Foto-excursie in recreatiedomein de Donkvijver

De cursisten uit de module Haal meer uit je digitaal fototoestel maakten een leuke uitstap! Een foto-excursie met als achtergrond het wondermooie recreatiedomein de Donkvijver in Oudenaarde. Het wandelpad rond de vijver biedt op bepaalde plaatsen prachtige zichten op de eerste heuvels van de Vlaamse Ardennen.

Onder begeleiding van leerkracht Lien Vyncke maakten de cursisten een fotoreportage met als thema landschapfotografie. Aan de foto's te zien, zijn onze cursisten in hun missie geslaagd. Knap werk! 

 

Ontdek hoe je zelf mooie foto's kan maken van elk bijzonder moment. Grasduin door ons uitgebreid aanbod

 • Gepubliceerd op 22 maart 2017

 • Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Google+
  Pinterest
  Flipboard
  Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Laat je inspireren

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste lesgever voor de lessen professionele websites bouwen en programmeren binnen onze grafische vakgroep. Het gaat om een deeltijdse opdracht in Mariakerke.

Leen Hauspie runt samen met haar man een fotografiezaak in Waregem. Om in te spelen op de vraag naar grafisch ontwerp, besloot ze zich bij te scholen. Samen met haar twee dochters volgt Leen de opleiding grafisch ontwerp bij Volwassenenonderwijs Kisp.

De cursisten uit de opleiding InDesign in Oudenaarde hebben ondertussen heel wat technische vakkennis. Ze hebben er net de modules Basistechnieken InDesign en Experimenteren met InDesign opzitten. Lesgeefster Leen Cristofoli doet daar graag nog een schepje bovenop.